Добре дошъл

Sharing is caring!

 Здравей, драги читателю!

Казвам също така и Здравей на самата себе си. Започвам този блог с очаквания и стремеж да се получи едно своеобразно поле на изява на мислите ми, на споделяне на опита ми и съхранението му именно тук.
Надявам се да съм полезна както на теб, така и на себе си.
 
Защо съм тук?
Понеже прекарвам известно (голямо) количество време пред компютъра си, сметнах, че ще е добре да си организирам собствена система за споделяне, изключвайки фейсбук, понеже неговата основна функция е напълно различна от това, за което сега се използва. 
 
Какви са целите ми в този новосъздаден блог?
Да споделям информация и опит, интересни на мен и в поседствие на теб, драги читателю! Ще се опитвам винаги да поднасям статиите си с цветности и чернобели краски, когато се налага, ще   съм обективна спрямо моя субективен свят. 
 
Защо кръстих блога си именно Без мастило?
Понеже, драги читателю, вече почти съм отвикнала да пиша на ръка. Сметнах, че името е подходящо като една леко иронична и тъжна забележка към съвременните начини на изразяване на мислите, а също така и с известна надежда клавиатурното изписване на думите да продължава да носи своите ползи по отношение на бързина и коректност  и да не ни обезличава, нас, ежедневно заливаните от информация.
 
Пожелавам си успех, читателю, и изписвам усмивка след края на изречението си, с очакване да се трансформира на истинска на твоето лице! 🙂