Annabelle Creation - история за зловещата кукла Анабел

Annabelle Creation – история за зловещата кукла Анабел

Sharing is caring!

Може би съм гледала и преди филм за Анабел, но не си спомням ясно. Ето този ужас обаче гледах на малък екран, с почти намален до край звук. Имаше доста от онези стряскащи моменти, в които в сцената е пълна тишина и изведнъж се появява страшно създание от тъмното или се чува скърцане по стария под, придружено със силна, зловеща музика.
Този филм разказва историята на родителите на малко момиченце, за нелепата му смърт, както и за обсебената след това къща.
12 години след смъртта й, къщата се обитава от родителите й. На път за натам пътува монахиня, заедно с шест момичета сирачета, които търсят дом. Те се настаняват в огромната къща, която определят като истински замък – толкова е голяма и обширна. Разбира се, като във всеки филм на ужасите и тук има стая, която стои заключена и достъпът до нея е забранен. Това е именно стаята на загиналото момиченце. Странни неща започват да се случват на едно от децата. Явно духът от къщата си е харесал именно нея.
Филмът изобилстваше на зловещи моменти и сцени. Ако сте фенове на стряскащото кино, този филм е за вас. Освен че разказва класическа история, е увлекателен, въпреки добре познатите елементи на ужас.